Veikot

Veikot

maanantai 7. marraskuuta 2016

Tepolle MM-hopeaa

Teppo Syrjälä oli mukana Australian Perthissä järjestettävissä veteraaniyleisurheilun MM-kilpailussa. Teppo kilpaili M40-sarjassa sekä 1500m:n sileällä että 3000m:n esteissä. 1500m:n kisassa Teppo avasi MM-pistetilin ollen 5. ja 3000m:n ej:ssa ripustettiinkin sitten jo mitali kaulaan.

Hyviä suorituksia osasi Tepolta odottaakkin sillä mies juoksi kuukausi sitten 1000m:llä oman henkilökohtaisen ennätyksensä 2.42.02 SAUL:n SM-hallimoniotteluissa Jyväskylässä.

Kylmäkosken Veikot Onnittelee MM-mitalisti Teppoa!

Seuraavassa Tepon omin sanoin raporttia kisapaikaikalta:

"Eilen tonnivitosella olis jo ollut metallia tyrkyllä. Kyttäiltiin ja tönittiin eka tonni ja sit alettiin kiriä. Yllättäen kasin kärki pärjäsi kirissä nytkin. Edelläolevien tilasto-ajat oli 4.00-4.06 ja mulla se 4.10. Nyt voitto Ranskaan 4.10 ajalla, mä sekunnin perässä viides. Esteissä 35-sarja juoksi samassa lähdössä. Luigi Del Bueno Italiasta lähti vetämään ja meidän sarjan jenkki Sallberg seurasi. Ennen puolimatkaa Sallberg lähti kärkeen ja jopa Bueno tipahti kyydistä. Viimeisellä kierroksella jenkki vähän hyytyi ja Bueno vei lähdön nimiinsä. Saavutin kyllä lopussa, mutta vajaa 5s jäi vielä kurottavaa. Hirvee helle ja kova tuuli ei helpottanut menoa. Vaikka aika oli 9.47, niin taisi tuo kauden paras juoksu olla. Tai sitten se oli eilinen tonnifemma, lämpötila +37 ja hirveetä tönimistä.